Space Bar 87 – State of Space.

mad-max

Hírek az űrből: Felébredt a Philae! Nasa küldetés az Európéra. Újabb Szaturnusz gyűrűt fedeztek fel! A Titánon is fújnak szelek, amit itt meg is hallgathattok. Újabb New Horizons hírek és egy promo videó, valamint a Plútó és a holdja színes képek. Ceres videó és azok a titokzatos fénylő foltok, illetve egy piramis!! 😀 Valaki telefingta a Marsot, avagy metánt találtak marsi meteoritokban.

Ha már a Marson járunk itt a The Martian film trailere.

A két admirális a holofedélzeten járt és az ott látott filmekről mondanak pár szót spoiler nélkül: Jurassic World és Mad Max: Fury Road.

Pár további film is szóba került: Terminator Genisys, Self/less, Minions, Pixels, Ant-Man, The Frame, Ink, Last Knights

Amicon: 2015-ben az Amiga megjelenésének 30. évfordulójára egy különleges összejövetelt szervezünk, hogy méltó módon megemlékezhessünk arról a számítógépről, mely sokunk fiatalságát alapjaiban meghatározta. 2015. Július 11-én az egész napos rendezvény minden pillanata az Amiga körül forog, az Amigás életérzésről, arról a csodálatos, és sajnos rövid időszakról, amikor kedvenc gépünk alapjaiban változtatta meg a számítógépek addig megismert világát.

Commodore 64 újdonság: Ghosts’n Goblins Arcade

Június 21: Nyári napforduló!

Gyors sorozat hírek: Humans, Killjoys, Defiance, Dark Matter, Star Wars Rebels, Jonathan Strange & Mr Norrell, Orphan Black.

Induló sorozatok: The Last Ship, Under The Dome, Falling Skies, Extant, Dominion, The Strain.

Az új Ghost in the Shell film első 12 perce és pár szó a Knights of Sidonia sorozatról.

Zene: James Holden – Solstice

Elérhetőségek: