Space Bar 128 – Zero Vendetta!!

Ismét csak tömören: Könyvre vadászunk!! Vakondok végigjátszás, Rick and Morty hírek, Inhumans trailer, Jumanji trailer.

Fő témák: The Zero Theorem és Resident Evil: Vendetta.

Elérhetőségek:

 

 • Space
  • Space

   “Ismeretlen rajzolatok hálózták be a különös anyagot; ahogy a szeme elé emelte, a vékony vágatokon átlátott a túloldalra. Sosem bízott az istenek segítségében, ezúttal mégis rövid fohászt mormolt Galradzsához, minden titkok tudójához, s visszacsúsztatta tokjába a hátborzongató fegyvert. A bársonyzsákba csomagolt holmihoz már óvatos tisztelettel nyúlt. Emberfejnyi, fekete gömb gurult az ágytakaróra. A fények homályba veszőn, opálosan csillantak üveg simafelületén; amikor megérintette, mégis fémet érzett. Ősi, gonosz helyek anyagba sűrített sötétjét, a szent könyvekben említett gigászi démonok szemgolyóját képzelte ilyennek. Rémülten tapasztalta, hogy ujjai négy, leheletfinom barázdát hagytak a gömbön, mintha megolvasztották volna a különös anyagot. Kétségbeesett igyekezettel próbálta elegyengetni afelületet, de a fekete fém ezúttal rideg és formázhatatlan maradt.”

   😉

  • Antenna

   úgy úgy ez bizony A Renegát volt. Kráni fejvadászokról szól. 🙂 M.A.G.U.S világában játszódik. Egyik kedvenc regényem.

 • Fraser168

  Fekete golyó? Olvastam!!! Én is! De kb. 25 évvel ezelőtt 🙁
  Chev! Ezt írd be a google-ba: “Az emír tűnődőn babrálta ékköves gyűrűit, ezzel időt nyert. Csak az udvaroncok döbbent morajára kapta fel fejét.”

 • bobbybinary

  A Doctor Who pörög tovább. Azt már tudjuk, hogy Showrunner váltás lesz a karácsonyi epizódot követően. Chris Chibnall veszi át az irányítást, aki a konkurens ITV-n futó Broadchurch sorozat fővezéreként lehet esetleg ismerős. Elvileg teljes stábcsere várható, a színész gárdában szinte 100%-osan (Capaldi is biztosan távozik), írói stábban viszont, ha emlékeim nem csalnak, szerepel Mark Gatiss neve is, aki már az előző két producerrel is dolgozott együtt és legtermékenyebb időszakát az elmúlt 6 évadért felelős Steven Moffattel teljesítette (DW-n kívüli projektekben is, pl.: Sherlock). Chibnall is írt pár epizódot korábban, amelyekből ha következtetni kellene az irányra, azt mondanám, Douglas Adams-i lehet a dolog, ami azért nem egy rossz ómen. Sajnos a Chibnall által írt részek száma nem túl tetemes. A nevéhez köthető a 42 (nahát!) című epizód és a Dinosaurs on a Spaceship, aminek hangulata is tökre Adams-esre sikeredett. A Doktor szerepére ismét számtalan pletyka szintű hír érkezett már és újra elővették a női Doktor lehetőségét is, amit meg is fejeltek Tilda Swinton nevének feldobásával. A legvalószínűbb névnek Kris Marshall tűnik. Ha így lesz, legalább végre elhangozhatna a “Finally, Ginger!” felkiálltás!

 • PVince

  https://www.youtube.com/watch?v=cIPxLzfw6wU, csak hogy miert szeretheto ez az ember…

 • Huhu, köszi srácok a könyvet, istenübercsászárok vagytok!!!!! Komolyan, hónapok óta próbálok rájönni. 🙂

 • Laci Arnóczki

  Srácok! 20-30 percet beszélgettek egy-egy filmről aminek nem tudom tudom a címét. Pont akkor mikor kimondjátok, ha épp elmegy egy kamion,vagy autó mellettem nem hallom. Telefonon baró nehéz másodpercre visszapörgetni az adást. Útána 20 percig hallgatom az adást infókért hogy mi az.. Ez így nem működik. Légyszi mondjátok ki a film nevét többször hogy meg tudjam keresni. Amúgy nagyon jók vagytok, és sokat segítetek benne, hogy ne kelljen szarokat néznem! Köszi! A Brazilt meg vegyétek már elő könyörgöm! Azt tudtátok hogy az egyik legjobb magyar képregényrajzoló Brazil néven nyomja az ipart, és pont a film miatt vette fel ezt a művésznevet? Szép estét

  • Norbert Bokor

   en is gondoltam mar ra hogy szova teszem, de mindig arra gondoltam hogy csak en vagyok olyan kreten hogy egy csomoszor nem tudom eppen mirol beszelnek 😀
   szoval thx, es +1 🙂

 • empenemkempel

  A Vakondok 4-ben az én gépeim láthatóak , mint díszlet 🙂