Space Bar 140 – Transformers & The Mummy.

Na, és akkor itt az előző (két… nyolc…) epizód főtémája egyben. Nem is megyünk félre, belecsapunk a levesbe! Illetve, előtte 20 perc melegítés, mert hát na. Ismét szóba került a Robot Unicorn Attack, illetve, hogy mókusmentes karácsonyfára gyűjtünk

Első főtémánk fő kérdése, hogy a Transformers: The Last Knight [19:55] aktuális “jónője” v2, vagy v3. Vajon meg tudunk egyezni? Akció! Izgalom! Románc!

Aztán áttérünk a Múmia (The Mummy) [1:04:33] idei (re)inkarnációjára (Flash jegyzetel). A film, amit egyesek már nem tudnak élvezni, mert flashből vannak.

A Flash által tudományos célokra lementett kép itt található.

Az adást a műmia zenéjével zárjuk.

Elérhetőségek:

 • Space

  Baj van srácok! Van egy kollégám, aki 90 után született és nem ismeri a Rendőrakadémia ominózus Kék osztriga bár jelenetét. Azon gondolkodtam, milyen alternatív filmes jelenet van még, ami a 90-es évek utáni?

  • Norbert Bokor

   Attol hogy 90 utan szuletett, meg nyugodtan megnezhet 90 elotti filmeket. Bar Flash sem nezte meg meg a Brian eletet, szoval… 😀

   • Space

    Nem az életkorral van a baj, szerintem látta a filmet, csak a referencia nincs meg. Itt ha megszólal az ominózus zene, mindenki azonnal tudja, hogy miről van szó. 🙂
    Azon gondolkodunk, hogy van-e hasonló más filmben.
    Eddig kettőt említett, ami hasonló lehet: egy Amerikai pite jelenetet és egy Simpsons részt (https://www.youtube.com/watch?v=yfgs9FRD25M)

    • Izé! Koncsíta Vurszt érvényes?

   • Nanananana! A rendőrakadémia vicces -vagy legalábbis az volt régen- a brian meg csak szimplán szar.

  • Az annyira ikonikus, hogy nincs alternatívája!
   De amúgy ja, mondjatok ötleteket, mert nekem nem jut eszembe. :/

   • Amerigo

    Finn szauna ? 😛
    Ott tekeregnek a csápok, úgy láttam a gayporno.com…izé, mesélték !!!

    • Flash szaunájában Flash tekereg. Hidd el, soooooookkal rosszabb, mint bármi, amit bárhol láthattál. :p 😀

  • Gábor Szaszkó

   én is 92es vok és láttam a rendőr akadémiákat : D meg a bladerunnert is

 • Amerigo

  Kösz a podcastet srácok.
  Nem sci fi téma, de veletek szivesen tárgyalom ki az Élet nagy dolgait (miért pöttyös a Túró Rudi, hová tűnt az MK 27 es magnó, ilyesmik :P) szóval, a The Punisherben csak engem idegesit:
  1. Az eddig (8 rész) sehová sem vezető, nyigós kis PTSD-s gyökér szál
  2. Hogy az anyjuk p.ba tudták becastingolni a tenyérbemászó haver szerepére ezt a kis gyökeret ?
  Hogyhogy nem Buzi Rudit vették be ? Megvan a Generations Killből Buzi Rudi, aki önmagát játszotta a róluk szóló filmben ? (Rudy Reyes a srác neve) A szerep érte kiált (tgy. felderitő)
  3. Ugyan elfenekelném a csápommal ezt a nemzeti szekuriti csajt, de (megint) csak engem irritál a jelenléte a képernyőn ? Ahogy meglátom, le akarom dobni a földle. (de nadon dulván)

  • A harmadik rész felénél tartok. Lassan két hete. Nem tudom, valaha ráveszem-e magam, hogy tovább szenvedjek a főhőssel. Majd táviratozom, ha sikerült. :p

   • michaelclerik

    Nem rossz érdemes végignézni. Viszont tény, hogy sokkal több lett volna a karakterben, mint amit sikerült kihozni belőle. Főleg, hogy a Megtorló ne a gonosz kormánnyal harcoljon, hanem a maffiával vagy random utcai bandákkal. Kár, hogy nem lett sokkal jobb, de nem lett rossz.

  • michaelclerik

   1, Vezet az, csak nem neked és nekem, hanem az amcsiknak, akiknek a veterán kérdés valós probléma.
   2, Én meglepődtem, mikor kiderült, hogy a srác a legjobb haver. Én egyből rosszfiúnak hittem.
   3, Engem nem zavart a csaj annyira, mint az, hogy valamiért a gengszteröldöklésből “gonoszkormányba” ment át az eredet szál.

 • Space

  Az élő felvételhez kapcsolódóan most juttott eszembe, hogy esetleg lehetne egy karácsonyi livestream a Twitch-en.
  Flash közben stream-elhetné a vérmókusokat a fenyőfán, meg a sarki fényt a kertből. 🙂

 • Árpád Heizer
 • Gábor Szaszkó

  Amúgy seggnyalás nélkül lehet mondani ti vagyok a legjobb scifi podcast :DSpacebar hiányomban ránéztem én is pár angol cuccra,vagy dög unalmas volt,vagy ufo konteós baromásgok inkább passzolom