Világuralom

Unalmas az életed? Dobd fel egy kis lázadással! Támogasd a Space Bar világuralmi törekvéseit. Nem ígérünk semmit, csak azt, hogy továbbra is terjesztjük és (néha félre)ragozzuk az igét, mondjuk a magunkét.

…és közben fű alatt építgetjük anarchoszindikálfundamentalista kvázitriumvirális-demokratikus diktatúránkat. Az elsőt a világegyetemben.

Kattints a Donate gombra, hogy Te is hozzájárulhass a Föld, a Naprendszer, majd a lokális csoport feletti küszöbön álló, meg egyébként elkerülhetetlen hatalomátvételünkhöz. Akik beszállnak a buliba, garantáltan kapnak hűbérbirtokként néhány holdnyi földet. Esetleg néhány Holdnyi földet. Esetleg egy Földet. Magasabb hozzájárulás esetén vadászati, bányászati és űrhajóleszállópálya-építési jogot vadrezervátumokban, nemzeti parkokban és feleslegesen álló óvódák helyén. A legjobbaknak pedig küldhetünk orioni rabszolgalányokat, meg egy darabot Flash testéből. Ne aggódjatok, jut mindenkinek! (Rabszolgalány nem biztos.)
Mostantól havonta megújuló, vagyis előfizetéses opció is felkerült az oldalunkra. A választható havi támogatási összegek: 500Ft, 1.500Ft, 3.000Ft, 5.000Ft, 7.500Ft és 10.000Ft. Tehát elég egyszer beállítani az összeget, amellyel támogatni szeretnétek és a PayPal minden hónapban automatikusan átutalja nekünk az összeget.

Ha esetleg nincs PayPal fiókod az sem probléma, bármilyen bankkártyát elfogad a rendszer és azt terheli meg havonta a kiválasztott összeggel.


Havi “előfizetéses” támogatás:Bitcoin számlaszámunk: 1C5mxi73xBky3tMrCsMepmRp5vNc8Q3qQi