Támogatás

Unalmas az életed? Dobd fel egy kis lázadással! Támogasd a Space Bar világuralmi törekvéseit. Nem ígérünk semmit, csak azt, hogy továbbra is terjesztjük és (néha félre)ragozzuk az igét, mondjuk a magunkét.

…és közben fű alatt építgetjük anarchoszindikálfundamentalista kvázitriumvirális-demokratikus diktatúránkat. Az elsőt a világegyetemben.

Kattints a Donate gombra, hogy Te is hozzájárulhass a Föld, a Naprendszer, majd a lokális csoport feletti küszöbön álló, meg egyébként elkerülhetetlen hatalomátvételünkhöz. Akik beszállnak a buliba, garantáltan kapnak hűbérbirtokként néhány holdnyi földet. Esetleg néhány Holdnyi földet. Esetleg egy Földet. Magasabb hozzájárulás esetén vadászati, bányászati és űrhajóleszállópálya-építési jogot vadrezervátumokban, nemzeti parkokban és feleslegesen álló óvodák helyén. A legjobbaknak pedig küldhetünk orioni rabszolgalányokat, meg egy darabot Flash testéből. Ne aggódjatok, jut mindenkinek! (Rabszolgalány nem biztos.)

Patreon támogarás: Ezen a linken eléred Patreon oldalunkat: https://www.patreon.com/user?u=889878

PayPal egyszeri vagy havi támogatás: Kattints a donate gombra és utána megadhatod az összeget. Ugyanitt engedélyezheted, hogy az általad megadott összeget havonta is levonhatja. Ez a havi “előfizetéses” támogatás.

PayPal: