Space Bar 124 – Side A – Rogue None.

Na, ez megint nem lett rövid. Ezért ketté is vágtuk…. és még az első rész is kb. Két óra lett! 🙂

A hét fő híre, hogy a SpaceX április 4-én indított egy olyan Falcon 9-t, aminek nem ez volt az első útja az űrbe. És ismét visszajött! 🙂 Képek, videók, egyebek a történelmi repülésről és leszállásról. Az előző mondatban nem írtam állítmányt. (?)

A nem-magáncégek kezében lévő űrprogramok viszont mennek lefelé a süllyesztőn – lehet, hogy Oroszország kiszáll a Nemzetközi Űrállomásból. 🙁

Viszont a NASA összerakott egy tök jó keresőt, amivel lehet kutakodni a médiafájljai között.

A fikcionálisabb világra áttérve: készül – legalább is valakinek a fejében – a Batgirl film!

Morgival a Rick & Morty 3×01-ről folytatunk magasröptű eszmecserét, Flash helyrebillenti a mérleget egy 10 perces áradozással arról, hogy mitől mennyire csokizott be. 😀 (Konkrétan az új It film kapcsán.)

Amúgy itt valahol megemlítettem egy jó filmet, a Tucker & Dale vs Evilt. Ajánlott!

(Fél)adásunkat ismét egy sajnálatos halál hírrel kell zárnunk. A Marvel és a Netflix megölte az igényesség utolsó maradványait is valamivel, amire a fércmunka szót se aggatnám rá, mert az implikálja, hogy ebbe valaki munkát fektetett. Ez az Iron F*szt, izé, Fist… Erről még azután is nehéz írni, hogy kiadtuk magunkból adásban, amit ki kellett.

…éééééés vágás! Találkozunk a hamarosan érkező második részben, amiben többek között a Rugó Egyet beszéljük ki. 🙂

Addig is kellemes nyúlünnepet mindenkinek!

A mai zenét a Sucker Punch OST-ből választottuk, annak örömére, hogy Flash ismét megnézte, és már egy kicsit jobb véleménnyel van a multiverzum egyik _objektíve_ legjobb filmjéről. :)))

Elérhetőségek: