Space Bar 126 – Film Mustra.

Mivel Chev most nincs, nekem meg semmi kedvem show notes-ot írni, ezért most ömlesztve kapjátok. 🙂

Jack Campbell: Lost Fleet könyvek, Frontiers Saga könyv sorozat, Doctor Who, The MagiciansValerian and the City of a Thousand Planets, John Wick 2, Life, Wonder WomanPirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, The MummyDimension 404, Blame!, Gantz: O.

Elérhetőségek:

 • Space

  Új adás! Yesssssssssssz! 🙂
  Köszi srácok! És jobbulást mindnekinek aki beteg!

  Most durván sok tippet adtatok. Kíváncsi vagyok a Flash által ajánlott brutális könyvsorozatra. Majd elkezdem olvasni. Ha be tudom szerezni… 🙂

  Morgi, a Jack Campbell-es sorozatokból, a másodikat is érdemes elkezdeni? Ha jól láttam az a Syndicate. Kicsit tartok tőle, hogy miután annyire megszoktam az első szereplőit, milyen lesz egy teljesen másik környezet.

 • Szerintem mindenképpen érdemes elkezdeni, lényegében kerekké teszi a történetet.
  Három sorozat van:
  – The Lost Fleet, The Lost Fleet: Beyond the Frontier ez a kettő a szövetség (John ‘Black Jack’ Geary) története.
  – The Lost Stars ez a szindikátus oldali történet ami párhuzamosan történik a The Lost Fleet: Beyond the Frontier eseményeivel és szintén az itt is megjelenő Midway rendszerben és karakterekkel.

  Én elkezdtem olvasni most The Frontiers Saga-t is. Ok első könyv rövid 180 oldal de már 100. előtt keményen belecsapnak a lecsóba. Azt nem tudom viszont, hogy a többi is ilyen rövid-e.

  Viszont ez után jöhet a térség következő könyve a Bablion hamvai, mert tegnap már ott volt a könyvesboltok polcain.

  Jól el vagyunk látva….

 • Gábor Szaszkó

  Nincs Chev így nem kell hívni a szó vicc rendőrséget 😀 Amúgy Blame az valóban remek. Nihei Tsutomu mangájából készült,ami inkább ismert az egyedi rajz stílusáról, és a terek ábrázolásáról mert konkrétan szöveg alig van benne 😀