Space Bar 130 – A Szövetség.

Mivel rengeteg dolgot érintünk, ismét csak ömlesztett show notes van: King Arthur: Legend of the Sword. Könyv ajánló: E. K. Johnston: Ahsoka (star wars). Person of Interest, Stargate Origins,  The Thirteenth Doctor revealed – Doctor Who: Trailer, Blade Runner 2049, Stranger Things Season 2KRYPTON, Marvel’s The Defenders, Star Trek: Discovery, KINGSMAN 2: The Golden Circle Trailer, Family Guy Season 16 – Meg & Chris Fight The Whole School, Sthepen King – The Langoliers, Thor Ragnarok.

Fő Téma: The League of Extraordinary Gentlemen

Zene: Tears in Rain – Blade Runner Soundtrack

Elérhetőségek:

 • emori

  Flash! Van bármi esély arra, hogy privátban elküldd valakinek a régi Lyukasóra epizódokat? Szeretnék nosztalgiázni egyet régi podcastokkal 🙂

  • Jelenleg esélytelen a dolog. Az régi mp3-makat töröltem, mert terveben van, feljavítom a hangminőséget és akkor kirakom őket a lyukasora.com-ra. És hogy mikor? Passz, egyszer, majd.

 • Gábor Szaszkó

  2 év múlva ilyenkor…chev most már biztosan lesz a következő héten csak a macska szétkapta a routert xD

 • P. Mihály

  A Hulk témához érdemes elolvasni a Planet Hulk képregényt. Egyrészt onnan emelték át az arénás jelenetet, másrészt ott pont ez a lényeg, hogy Hulk békét próbál lelni.Az egy kihagyhatatlan darab (pedig nem vagyok képregény fanatikus).

  • Kösz, akkor megnézem azt a képregényt.

   • P. Mihály

    A hálózsák képregényen megtalálod a képregényeink/szuperhősök/hulk/hulk világa résznél. Egész más kép fog benned élni Hulkról. És sajnálni fogod, hogy Thorra pazarolták a sztorit.