Space Bar 120 – Strange. Maybe.

Indításként robbantjuk a két bombát! A NASA talált egy csillagot, körülötte 7 bolygóval, amiből 3 lehet, hogy lakható! A SpaceX pedig bejelentette, hogy két civillel a fedélzeten néhány éven belül megkerülik a Holdat.

Utána néhány percben körbejárjuk, hogy hogyan muzsikál néhány sorozat (Agents of S.H.I.E.L.D., Taboo, SS-GB, Incorporated, Legion), és összefoglalom, hogy kinek ajánlom a Trollhunterst.

Aztán pedig előzetes-körkép: Kong: Skull Island – Rise of the King, Bright, King Arthur: Legend of the Sword, Alien: Covenant – Prologue: Last Supper, Blade Runner 2 képek.

Morgi eheti retró ajánlata: Reset 64 magazin: reset #9.5 karácsonyi kiadás.

A mai adás főtémája elég… Furcsa. Egy példa arra, amikor tudod, hogy meg vagy etetve, de nem tudsz mit tenni vele, tetszik a dolog. Doctor Strange!

Sajnos, ezúttal is gyászolnunk kell; most Bill Paxtonon volt a sor.

Az adásvégi zene, nos… én kézzel-lábbal tiltakoztam, de engednem kellett Morginak. Annyira szerette volna, hogy nem mondhattam nemet. Elvégre mégiscsak a kedvenc sorozatáról van szó!

Ne feledjétek, érkezik a szülinapi adásunk, amit a Ti kérdéseitek alapján állítunk össze! Kérdezzetek e-mailben, facebookon, twitteren, vagy itt, kommentben!

Elérhetőségek: