Space Bar 121 – ÁRRRIVÁÁÁ!

Ahogy ígértük, a két főtémával kezdünk…
…szűk másfél óra bevezető után. 🙂

Visszatérünk egy kicsit a 40 fényévre lévő sajt-rendszerre (itt a beígért kép róla), aztán megint elmélázunk egy kicsit azon, hogy miért is más a mostani sorozatokat nézni, mint a régieket. Nem, nem igaz, hogy Rákosi alatt minden jobb volt!

Aztán ebből elkanyarodva kifakadunk azon, hogy hogyan veri át a zembereket a Netflix. Meg úgy általában a netszolgáltatók is.

…éééés akkor ennyi minden után (egyébként a fenti felsorolásból kihagytam jó pár dolgot, például, hogy megsértünk több népcsoportot, vagy, hogy kiderül, hogy Flash japánok golyóival játszik) rátérünk mai első főtémánkra: The Right Stuff (Az igazak). [1:19:20]

Aztán, mivel Flashnek már meleg a szaunája, komoly kardcsörték árán végül is sikerül beszélni a második főtémánkról is: Arrival (Érkezés), illetve a novella, amiből a film készült, Ted Chiang – Story of Your Life. [1:41:00] (a show notes képet tessék kicsit jobban megnézni! – a szerk.)

Köszönjük az eddigi kérdéseket – nagyon jók! -, és továbbra is buzdítunk mindenkit, hogy kérdezzen elektronikus levélben, ottlapunkon, vagy az információs szupersztrádán valamelyik egyéb elérhetőségünkön. (A twitterre és a faxbukra még nem volt ciki kifejezés a hőskorban.)

Elérhetőségek: